Victoria Beckham

Victoria Beckham
Victoria Beckham nalika nyanyi

Victoria Caroline Adams atawa anu leuwih dipikawanoh Victoria Beckham dibabarkeun di Hertfordshire, England, Inggris ping 17 April 1974[1].Victoria mangrupa pamajikan ti pamaén bola nyaéta David Beckham[1]. Manéhna leuwih kawéntar salaku anggota grup musik awéwé Spice Girl anu meunang jujuluk Posh Girls anu dijieun taun 1994, babarenngan jeung Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm sarta Geri Halliwell[1].Victoria bareng jeung Spice Girls bisa nyieun tilu album, Spice 1996, Spiceworld 1997 jeung Forever 2000[1]. Sabada Spice Girls bubar, Victoria nuluykeun karir nyanyina sorangan, single album anu dijieunna nyaéta Out Of Your Mind jeung Not Such An Innocent Girl[1].Masalah rumah tangga Victoria bisa disebutkeun adem ayem, jauh tina gosip anu goréng[1].Ti mimiti kawin ping 4 Juli 1999, penyanyi anu ogé jadi modél ieu téh bisinugrahan opat budak anu tilu lalaki (Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David) jeung anu hiji deui awéwé anu dibabarkeun dina poé minggu ping 10 Juli Harper Seven2011[1][2].Sanaja Victoria teu pati moyan di dunya musik, tapi buku-buku karyana jadi best seller di Inggris[2]. Teu ngan saukur buku, tapi kun jadi pamajikanna Beckham ogé ngabalukarkeun manéhna meunang loba tawaran film dokuméntér[2].Lian ti éta nu jadi pikareueuseun Victoria ogé ku dibéréna jujuluk icon fashion jeung trendsetter[2].

Other Languages
Afrikaans: Victoria Beckham
asturianu: Victoria Beckham
azərbaycanca: Viktoriya Bekhem
беларуская: Вікторыя Бекхэм
български: Виктория Бекъм
čeština: Victoria Beckham
Esperanto: Victoria Beckham
føroyskt: Victoria Beckham
français: Victoria Beckham
Bahasa Indonesia: Victoria Beckham
lietuvių: Victoria Beckham
македонски: Викторија Бекам
Nederlands: Victoria Beckham
norsk nynorsk: Victoria Beckham
português: Victoria Beckham
srpskohrvatski / српскохрватски: Victoria Beckham
Simple English: Victoria Beckham
српски / srpski: Викторија Бекам
Kiswahili: Victoria Beckham
українська: Вікторія Бекхем
Tiếng Việt: Victoria Beckham
Bân-lâm-gú: Victoria Beckham