Upazila di Bangladés

Artikel ieu bagian ti:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Bangladés

Portal icon Portal Pulitik

Upazila di Bangladés

Distrik-distrik di Bangladés dibagi kana sababaraha sub-distrik nyaéta Upazila ( Basa Benggala: উপজেলা upojela) atanapi Thana.

Administrasi

Unggal Upazila Parishad (atanapi déwan) miboga pupuhu, wakil pupuhu, jeung wakil pupuhu awéwé. Sadayana dipilih langkung pamilihan langsung.

Other Languages
বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী: উপজিলা
Deutsch: Upazila
español: Upazila
italiano: Upazila
українська: Упазіла