Upazila di Bangladés

Artikel ieu bagian ti:
Bangladés

Portal icon Portal Pulitik

Upazila di Bangladés

Distrik-distrik di Bangladés dibagi kana sababaraha sub-distrik nyaéta Upazila (Basa Benggala: উপজেলা upojela) atanapi Thana.

Eusi

Other Languages
বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী: উপজিলা
Deutsch: Upazila
español: Upazila
italiano: Upazila
ქართული: უპაზილა
українська: Упазіла
吴语: 乌帕齐拉
中文: 乌帕齐拉