Ma (kana)

Hiragana ま.
Katakana マ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaéta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana diwangun ku tilu garis, sedengkeun katakana ku dua garis. Duanana dieja (IPA) [ma].


Nulis.jpg
Other Languages
العربية: ما (كانا)
brezhoneg: ま (lizherenn)
català:
English: Ma (kana)
Esperanto: Ma (kanao)
español:
suomi: Ma (kana)
français:
հայերեն:
Bahasa Indonesia: Ma (kana)
italiano: Ma (kana)
日本語:
한국어:
Malagasy:
မြန်မာဘာသာ: မ (ခန)
Nāhuatl: Ma (kana)
polski: Ma (kana)
português: Ma (kana)
română: Ma (kana)
русский: Ма (кана)
українська:
中文:
Bân-lâm-gú: