Kapuloan Sunda Gedé

Kapuloan Sunda Gedé, bagian kulon Nusantara

Kapuloan Sunda Gedé nyaéta sakumpulan pulo di Indonésia Kulon nu ngawengku,

Kumpulan ieu sacara politis kabagi ku utamana Indonésia, Brunéi, jeung Malaysia.

Mun digabungkeun jeung Kapuloan Sunda Alit di béh wétan, mangka kapuloan ieu jadi wangunan Kapuloan Sunda.

  • tempo ogé

Tempo ogé


Nulis.jpg
Other Languages
azərbaycanca: Böyük Zond adaları
čeština: Velké Sundy
客家語/Hak-kâ-ngî: Thai Sunda Khiùn-tó
hornjoserbsce: Wulke Sundaske kupy
Bahasa Indonesia: Kepulauan Sunda Besar
한국어: 대순다 열도
Basa Banyumasan: Kepulauan Sunda Besar
Bahasa Melayu: Kepulauan Sunda Besar
srpskohrvatski / српскохрватски: Veliki sundski otoci
oʻzbekcha/ўзбекча: Katta Zond orollari