Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal
Gyllenhaal dina acara Cannes Film Festival 2015
Gumelar Jacob Benjamin Gyllenhaal
19 Désémber 1980 (1980-12-19) (yuswa 36)
Los Angeles, Kalifornia, Amérika Sarikat
Alma mater Columbia University
Pagawéan Aktor
Taun aktip 1991–kiwari
Sepuh Stephen Gyllenhaal
Naomi Foner
Kulawargi Maggie Gyllenhaal (adi)
Peter Sarsgaard (adi beuteung)

Jacob Benjamin Gyllenhaal leuwih dipikawanoh Jake Gyllenhaal (gumelar di Los Angeles, Kalifornia, Amérika Sarikat, 19 Désémber 1980; umur 36 taun) nyaéta saurang aktor asal Amérika Sarikat. [1] Jake téh putra ti pasangan Stephen Gyllenhaal jeung Naomi Foner. [1] Jake pernah ngajalin hubungan jeung Kristen Dunst dina taun 2002, tuluy pernah ogé jeung Reese Witherspoon dina taun 2007. [1] Jake mangrupa aktor anu meunangkeun nominasi Oscar pikeun kategori Best Supporting Actor liwat pilem Brokeback Mountain ( 2005). [2] Lian ti kitu, pernah ogé meunangkeun BAFTA Award, Screen Actors Guild, Screen Actors Guild, jeung sajabana. [1] Pilem pangkakoncarana nyaéta Donnie Darko ( 2001). [1]

Filmografi

Other Languages
Afrikaans: Jake Gyllenhaal
العربية: جيك جيلنهال
asturianu: Jake Gyllenhaal
azərbaycanca: Ceyk Cillenhol
Bikol Central: Jake Gyllenhaal
български: Джейк Джилънхол
čeština: Jake Gyllenhaal
español: Jake Gyllenhaal
français: Jake Gyllenhaal
hrvatski: Jake Gyllenhaal
Bahasa Indonesia: Jake Gyllenhaal
italiano: Jake Gyllenhaal
lietuvių: Jake Gyllenhaal
Nederlands: Jake Gyllenhaal
português: Jake Gyllenhaal
română: Jake Gyllenhaal
srpskohrvatski / српскохрватски: Jake Gyllenhaal
Simple English: Jake Gyllenhaal
slovenčina: Jake Gyllenhaal
slovenščina: Jake Gyllenhaal
српски / srpski: Џејк Џиленхол
Türkçe: Jake Gyllenhaal
українська: Джейк Джилленгол
Tiếng Việt: Jake Gyllenhaal
მარგალური: ჯეიკ ჯილენჰოლი