Jénnifer Lopéz

Jénnifer Lopéz
Jénnifer dina acara GLAAD Media Awards ka-25, bulan April 2014
GumelarJennifer Lynn Lopez
24 Juli 1969 (1969-07-24) (yuswa 49)
The Bronx, New York, Amérika Sarikat.
PadumukanLos Angeles, Kalifornia, Amérika Sarikat[1]
Pagawéan
  • Aktris
  • panulis
  • dancer
  • desainer raksukan
  • produser
  • panyanyi
  • panulis lagu
  • personalitas tipi
Taun aktip1986–kiwari
Pasangan
  • Ojani Noa (m. 1997–98)
  • Cris Judd (m. 2001–03)
  • Marc Anthony (m. 2004–14)
Murangkalih2
KulawargiLynda Lopez (adi)
Karir musik
Aliran
  • R&B
  • pop
  • Latin
  • hip hop
  • dance
Lébel
  • Work
  • Epic
  • Island
  • Capitol
Maén di
  • Fat Joe
  • Marc Anthony
  • Pitbull
Situs web
jenniferlopez.com

Jénnifer Lopéz (gumelar di Bronx, New York, Amérika Sarikat, 24 Juli 1969; umur 49 taun) nyaéta saurang panyanyi asal Amérika Sarikat.[2] Jénnifer kawilang multitalénta, ku sabab lian ti dunya musik ogé Jénnifer aktif dina dunya akting, panulis, dancer, desainer, sarta produser.[2] Bapana saurang spésialis komputer sedengkeun indungna saurang guru TK.[rujukan?] Jénnifer digedékeun di New York, Amérika Sarikat.[2] Jénnifer leuwih resep disebut urang Puerto Rico.[2] Jénnifer asup kana jajaran 50 awéwé panggeulisna di dunya dina taun 1997 pilihan majalah People alatan rupana anu geulis.[2]

Karir

Jénnifer mimiti midang minangka panari latar dina vidio klip Janet Jackson, That's The Way Love Goes.[2] Dina umur 25 taun, Jénnifer mimiti turun serius ka dunya akting.[2] Manéhna maén dina sawatara pilem, di antarana: Money Train, Jack jeung Mi Familia.[2] Tapina pilem-pilem éta teu pati susksés.[2] Nasibna ngaronjat nalika merankeun Séléna dina pilem nu judulna berjudul sarua dina taun 1996.[2] ti dinya ngaranna ngalanglang, tuluy meunang tawaran pikeun ngabéntangan runtuyan pilem, siga Anaconda anu suksés ngaraih box office, jeung U-Turn.[2] Ti harita Jénnifer tuluy midang dina sawatara pilem siga Out of Sight jeung The Wedding Planner.[2]

Other Languages
Afrikaans: Jennifer Lopez
aragonés: Jennifer Lopez
العربية: جينيفر لوبيز
asturianu: Jennifer Lopez
azərbaycanca: Cennifer Lopez
تۆرکجه: جنیفر لوپز
žemaitėška: Dženėfer Luopez
беларуская: Джэніфер Лопес
български: Дженифър Лопес
čeština: Jennifer Lopez
kaszëbsczi: Jennifer Lopez
Ελληνικά: Τζένιφερ Λόπεζ
Esperanto: Jennifer Lopez
español: Jennifer Lopez
français: Jennifer Lopez
hrvatski: Jennifer Lopez
Kreyòl ayisyen: Jennifer Lopez
Bahasa Indonesia: Jennifer Lopez
íslenska: Jennifer Lopez
italiano: Jennifer Lopez
ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut: ᔨᓐᓂᐱᕐ ᓗᐱᔅ
Basa Jawa: Jennifer Lopez
Lëtzebuergesch: Jennifer Lopez
lietuvių: Jennifer Lopez
Malagasy: Jennifer Lopez
македонски: Џенифер Лопез
Bahasa Melayu: Jennifer Lopez
မြန်မာဘာသာ: ဂျနီဖာ လိုပက်ဇ်
مازِرونی: جنیفر لوپز
Nederlands: Jennifer Lopez
português: Jennifer Lopez
română: Jennifer López
srpskohrvatski / српскохрватски: Jennifer Lopez
Simple English: Jennifer Lopez
slovenčina: Jennifer Lopezová
slovenščina: Jennifer Lopez
Soomaaliga: Jennifer Lopez
српски / srpski: Џенифер Лопез
Kiswahili: Jennifer Lopez
Türkmençe: Jennifer Lopez
Türkçe: Jennifer Lopez
українська: Дженніфер Лопес
oʻzbekcha/ўзбекча: Jennifer Lopez
Tiếng Việt: Jennifer Lopez
მარგალური: ჯენიფერ ლოპესი
Yorùbá: Jennifer Lopez
Bân-lâm-gú: Jennifer Lopez