Daptar nagara dumasar populasi

Peta nagara-nagara dumasar kana jumlah pendudukna

Artikel ieu daptar nagara dumasar kana jumlah penduduk, dumasa kana estimasi 1 Juli 2005. Gambar estimasi keur taun 2005 ti U.N. World Population Prospects (revisi 2004) ngagunakeun nilai tengah varian kalahiran.[1]

Daptar ieu kaasup sakabéh nagara berdaulat jeung wilayahna dumasar kana PBB jeung wilayah dikontrol saperti Republic of China (Taiwan). Keur versi grapikna, tempo Daptar nagara dumasar kana jumlah pendudukna sacara grapik.

Other Languages
беларуская (тарашкевіца)‎: Сьпіс краінаў паводле насельніцтва
srpskohrvatski / српскохрватски: Lista država po stanovništvu
oʻzbekcha/ўзбекча: Aholi boʻyicha davlatlar roʻyxati