Daptar astéroid

Aya daptar planét leutik nu geus dinomeran, ampir kabéh mangrupa astéroid, dina susunan runtuy.Dina bulan Séptémber 2006 aya 136,563 planét leutik nu geus dinomeran, lianna tacan.

lolobana astéroid biasa-biasa waé sarta henteu kasohor sacara husus. Keur daptar nu leuwih saeutik ngeunaan asteroid nu kasohor, tempo Daptar astéroid penting.

Other Languages
беларуская: Спіс астэроідаў
беларуская (тарашкевіца)‎: Сьпіс астэроідаў
čeština: Seznam planetek
Bahasa Indonesia: Daftar planet minor
Bahasa Melayu: Senarai planet minor
Plattdüütsch: List vun de Asteroiden
slovenčina: Zoznam planétok
slovenščina: Seznam asteroidov
українська: Список астероїдів