Daptar abad

Kaca ieu ngandung trén milénium jeung abad.

  • Kaca abad individual ngandung daptar dékade jeung taun.
  • Tempo kalénder jeung daptar kalénder keur pangelompokan taun lianna.
  • Tempo sajarah, sajarah période, périodisasi, jeung sajabana keur organisasi kajadian sajarah nu béda-béda.
  • Keur période wanci baheula, tempo garis wanci kosmologis, skala wanci géologis, garis wanci évolusionér, pléistosén, jeung garis wanci logaritmis.

Période wanci dumasar ngaran
  • Paléolitik
  • Milénium ka-10 SM | Milénium ka-9 SM | Milénium ka-8 SM
  • Milénium ka-7 SM | Milénium ka-6 SM | Milénium ka-5 SM
  • Milénium ka-5 | Milénium ka-6 | Milénium ka-7
  • Milénium ka-8 | Milénium ka-9 | Milénium ka-10
  • Milénium ka-11 jeung satuluyna
Other Languages
العربية: قائمة القرون
Boarisch: Joareskalenda
беларуская (тарашкевіца)‎: Сьпіс стагодзьдзяў
български: Векове
føroyskt: Øldir
Nordfriisk: Iirnge ouersacht
Frysk: Iuwskema
Bahasa Indonesia: Daftar abad
íslenska: Listi yfir aldir
日本語: 世紀の一覧
Basa Banyumasan: Daftar abad
македонски: Список на векови
Bahasa Melayu: Senarai abad
Nederlands: Lijst van eeuwen
polski: Kalendarium
português: Lista de séculos
Runa Simi: Pachakwatakuna
srpskohrvatski / српскохрватски: Vjekovi
slovenčina: Zoznam storočí
slovenščina: Seznam stoletij
српски / srpski: Списак вијекова
Kiswahili: Orodha ya Miaka
Türkmençe: Asyrlaryň sanawy
українська: Список століть
中文: 世纪列表