Dékade

Dékade nyaéta unit wanci nu hartina sapuluhan, ilaharna sapuluh taun disa lolobana basa, kaasup basa Inggris, atawa sapuluh poé dina kalénder révolusionér Perancis. Kecap ieu diturunkeun tina basa Latin "decas", basa Yunani "dekas*, tina deka, nu hartina sapuluh.

  • tempo ogé

Tempo ogé


Nuvola apps clock.png
Other Languages
العربية: قائمة العقود
беларуская (тарашкевіца)‎: Сьпіс дзесяцігодзьдзяў
Bahasa Indonesia: Daftar dasawarsa
Basa Banyumasan: Daftar dasawarsa
македонски: Список на децении
Bahasa Melayu: Senarai dekad
Nederlands: Lijst van decennia
português: Lista de décadas
srpskohrvatski / српскохрватски: Popis decenija
Simple English: List of decades
slovenčina: Zoznam desaťročí
slovenščina: Seznam desetletij
српски / srpski: Списак деценија
українська: Список десятиліть
Tiếng Việt: Danh sách thập niên
中文: 年代列表