Adrian Sutil

Adrian Sutil

Adrian Sutil (babar di Grafelfing, Jerman, 11 Januari 1983) nyaéta saorang pembalap Formula 1 asal Jerman nu ayeuna memperkuat tim Force India sareng Giancarlo Fisichella. Sutil ngamimitian debut F1 dina taun 2007 di tim Spyker, tur ngahasilkeun sapoin salila usum lumangsung.

Profil

Ti aalit, Sutil langkung dalit sareng dunya musik. Ramana asalna ti Uruguay, janten pamaen biola di Munich. Sedengkeun ibuna asli urang Jerman. Sutil ahirna langkung milih janten warga nagara Jerman, sanes Uruguay.

Dina yuswana nu 16 taun, Sutil nyobian babalapan. Tadina ku bapana, Sutil leuwih dipiharep janten pamaen musik. Tapi ahirna bapa Sutil tiasa narima kahoyong putrana.

Sutil salajengna lebet ka F3 Euroseries taun 2005, tur kungsi janten rencang satim Lewis Hamilton. Taun 2006 Sutil pindah ka F3 Jepang, tur ahirna anjrunna berlabuh ka F1 di musim 2007 sareng tim Spyker, anu salajengna di akhir musim robih namina janten Force India sairing lebetna jutawan India Vijay Mallya.

Other Languages
Afrikaans: Adrian Sutil
العربية: أدريان سوتيل
asturianu: Adrian Sutil
български: Адриан Сутил
brezhoneg: Adrian Sutil
bosanski: Adrian Sutil
català: Adrian Sutil
čeština: Adrian Sutil
Deutsch: Adrian Sutil
Ελληνικά: Άντριαν Σούτιλ
English: Adrian Sutil
español: Adrian Sutil
euskara: Adrian Sutil
français: Adrian Sutil
galego: Adrian Sutil
hrvatski: Adrian Sutil
magyar: Adrian Sutil
Bahasa Indonesia: Adrian Sutil
italiano: Adrian Sutil
Lëtzebuergesch: Adrian Sutil
lietuvių: Adrian Sutil
latviešu: Adrians Sutils
Bahasa Melayu: Adrian Sutil
Nederlands: Adrian Sutil
polski: Adrian Sutil
português: Adrian Sutil
română: Adrian Sutil
Simple English: Adrian Sutil
slovenščina: Adrian Sutil
српски / srpski: Адријан Зутил
svenska: Adrian Sutil
Türkçe: Adrian Sutil
українська: Адріан Сутіл