AMPS

Standar
telepon mobil jeung data
Kulawarga GSM / UMTS
2G
3G
Pre-4G
  • UMTS Revisi 8
    • LTE
    • HSOPA (Super 3G)
Kulawarga cdmaOne / CDMA2000
2G
3G
  • CDMA2000
  • EV-DO
Pre-4G
  • UMB
Tehnologi sejen
0G
  • PTT
  • MTS
  • IMTS
  • AMTS
  • OLT
  • MTD
  • Autotel / PALM
  • ARP
1G
2G
Pre-4G
Pita frékuénsi

AMPS, singketan tina kecap-kecap basa Inggris Advanced Mobile Phone System nyaéta standar sistem telepon mobil analog anu dimekarkeun ku Bell Labs, sarta sacara resmi diwanohkeun di buana Amérika dina taun 1983[1][2].

Other Languages
العربية: أي إم بي إس
беларуская (тарашкевіца)‎: AMPS
català: AMPS
日本語: AMPS
한국어: AMPS
português: AMPS
română: AMPS
русский: AMPS
українська: AMPS
oʻzbekcha/ўзбекча: Advanced Mobile Phone System