Piter Pan

Piter Pan (angleze: Peter Pan) është një film i animuar amerikan i vitit 1953 nga regjisori Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, dhe Hamilton Luske. Filmi u shpërndarë nga studio Disney dhe shfaqur për herë të parë në ShBA me 5 shkurt 1953.

  • lidhje të jashtme

Lidhje të jashtmeOther Languages
Bahasa Indonesia: Peter Pan (film 1953)
Bahasa Melayu: Peter Pan (filem 1953)
Nederlands: Peter Pan (1953)
português: Peter Pan (Disney)
srpskohrvatski / српскохрватски: Peter Pan (animirani film)
Simple English: Peter Pan (1953 movie)
Tiếng Việt: Peter Pan (phim 1953)