Pikolo

Pikolo është një personazh ne Filmi Dragon Ball. Është një Namekian dhe shokët e tij janë Tien Shinhan, Janca, Goku, Vexhita, Krullin, Gohan, Tranks.

Other Languages
català: Cor Petit Jr
euskara: Satan Txiki
galego: Piccoro
Bahasa Indonesia: Piccolo
lietuvių: Pikolas
српски / srpski: Pikolo
Tiếng Việt: Piccolo