NBA sezoni 2006-07

NBA sezoni 2006-07 ishte sezoni i 61 organizuar nga National Basketball Association, sezoni filloi më 31 Tetor, 2006 dhe mbaroi më 18 Prill, 2007 Liga përbëhej nga 30 ekipe dhe secila duhej zhvilluar 82 ndeshje gjatë sezonit të rregullt. Të tetë udhëheqësit e konferencave u kualifikuan për në Playoff-et të këtij sezoni, të cilat filluan me 21 Prill, 2007 dhe mbaruan 14 Qershor, 2007. Spursat e San Antonios [anglisht ;San Antonio Spurs] ishin kampionët pasi mposhtën Kavalierët e Klivlandit [anglisht;Clevland Cavaliers] në finalet e NBA.

Other Languages