La Liga 1966-67

Sezoni La Liga 1966-67, i 36-ti nga themelimi i saj, filloi më 10 shtator, 1966 dhe përfundoi më 23 prill, 1967.

Vendodhja e ekipeve të La Liga-s 1966–67
La Liga 1966-67 is located in Ishujt Kanare
Las Palmas
Las Palmas
Ishujt Kanare
Other Languages