Edifício Altino Arantes

Edifício Altino Arantes

Edifício Altino Arantes është ndërtesa e katërt më e lartë në São Paulo, Brazil. Ndërtimi i saj filloi më 1939 dhe përfundoi më 1947. Edifício Altino Arantes është 161 metra e lartë dhe ka 40 kate.

Other Languages
azərbaycanca: Altinu Arantis binası
français: Altino Arantes
Bahasa Indonesia: Edifício Altino Arantes
srpskohrvatski / српскохрватски: Edifício Altino Arantes
Simple English: Edifício Altino Arantes
Tiếng Việt: Edifício Altino Arantes