Stredoeurópsky letný čas

Tmavočervenou farbou sú vyznačené krajiny používajúce SELČ

Stredoeurópsky letný čas (SELČ; anglicky Central European Summer Time, CEST) je označenie pre časové pásmo stredoeurópsky čas (SEČ) v období platnosti letného času.

SELČ = UTC + 2 hod.

SELČ na Slovensku a vo veľa ďalších krajinách Európske únie platí od 1:00 UTC (2:00 SEČ, resp. 3:00 SELČ) poslednej nedele v marci do 1:00 UTC (3:00 SELČ, resp. 2:00 SEČ) poslednej nedele októbra.

Iné jazyky
asturianu: CEST
Cymraeg: CEST
srpskohrvatski / српскохрватски: Srednjoevropsko ljetno vrijeme
Tiếng Việt: Giờ mùa hè Trung Âu