Wikipedia:Apa sing diarani artikel?

Artikel utawa èntri Wikipédia iku kaca sing isiné informasi ènsiklopédhis. Artikel ènsiklopédhis sing becik iku ngenani topik-topik sing kondhang, macak manéka werna panemu, diwuwuhi rujukan saka sumber-sumber sing miyatani, lan digayutaké karo topik-topik sing magepokan. Artikelé akèh-akèhé isiné paragraf lan gambar, nanging uga ana sing isiné mligi pratélan (dhaftar) utawa tabèl. Kanggoné Wikipédia, pratélan lan tabèl uga kagolong artikel.

Kaca dhisambiguasi, cithakan, kothak navigasi, kaca panganggo, kaca parembugan, kaca barkas, kaca kategori, kaca pitulung, lan kaca pranatan Wikipédia iku dudu artikel (tiliki WP:GOVP).

Delenga uga: Wikipedia:FAQ.
Other Languages
Alemannisch: Wikipedia:Artikel
asturianu: Ayuda:Artículu
беларуская: Вікіпедыя:Артыкул
Bahasa Banjar: Wikipidia:Artikal
Esperanto: Helpo:Artikolo
español: Ayuda:Artículo
עברית: עזרה:ערך
hornjoserbsce: Wikipedija:Nowe zapisy
interlingua: Wikipedia:Articulo
italiano: Aiuto:Voce
Nederlands: Wikipedia:Lemma
Kapampangan: Wikipedia:Suli
português: Wikipédia:Artigo
tarandíne: Aiuto:Vôsce
slovenčina: Wikipédia:Článok
Türkçe: Vikipedi:Madde
татарча/tatarça: Википедия:Мәкалә
українська: Вікіпедія:Стаття
oʻzbekcha/ўзбекча: Vikipediya:Maqola
Bân-lâm-gú: Wikipedia:Bûn-chiuⁿ