Tim nasional bal-balan Inggris

Inggris
Lambang asosiasi
JulukanThree Lions
AsosiasiThe Football Association
PelatihItali Fabio Capello
Penampilan paling akèhInggris Peter Shilton (125)
Pencetak gol paling akèhInggris Sir Bobby Charlton (49)
Kostum kandang
Kostum tandang
Pertandingan internasional pertama
Sekotlan Sekotlan 0-0 Inggris Inggris
(Partick, Sekotlan; 30 November 1872)
Kemenangan terbesar
Irlandia Lor Irlandia Lor 0-13 Inggris Inggris
(Belfast, Irlandia Lor; 18 Fèbruari 1882)
Kekalahan terbesar
Honggari Honggari 7-1 Inggris Inggris
(Budapest, Honggari; 23 Mèi 1954)
Piala Dunia
Penampilan12 (Pertama kali pada 1950)
Asil paling apikJuwara, 1966
Piala Éropah
Penampilan7 (Pertama kali pada 1968)
Asil paling apikJuwara katelu, 1968, Semifinal, 1996

Tim nasional bal-balan Inggris iku tim kang makili Inggris sajeroning kajuwaraan bal-balan internasional lan minangka salah siji kang paling misuwur ing donya. Inggris wis tandhing sajeroning manéka ajang tetandhingan internasional lan menangaké Piala Donya FIFA 1966.

Other Languages
беларуская (тарашкевіца)‎: Зборная Ангельшчыны па футболе
srpskohrvatski / српскохрватски: Fudbalska ili nogometna reprezentacija Engleske
oʻzbekcha/ўзбекча: Angliya milliy futbol terma jamoasi