Rui Costa

Rui Costa ndhik Benfica taun 2007

Rui Costa iku pemain bal-balan profèsional sing lair ndhik Lisboa, Portugal tanggal 29 Maret 1972. [1] Pemain sing dhuwuré 180 cm kuwi ya iku pemain ngarep. [1]

Piyambaké pensiun sawisé mbela Benfica ndhik laga musuh Vitoria Setubal. Ndèk tetandhingan kuwi Benfica menang 3 gol. [2]

Rui Costa sadurungé wis pensiun mbéla negarané sawisé Piala Eropa 2004 lan wis main ping 94 lan bisa gawé 26 gol. [2]

Kariré

Sawisé ora main bal-balan maneh piyambaké dadi irekturé tim bal-balan Benfica. [3] Piyambaké akèh dipuji amargo wektu menjabat posisi kuwi bisa nekakné pemain sing apik kaya ta Pablo Aimar, Jose Antonio Reyes, David Suazo, Javier Saviola, Ramires lan Javi Garcia. [3] Piyambaké bisa uga nekakné pelatih sing wis akèh pengalaman ya iku Jorge Jesus. [3]

Other Languages
العربية: روي كوستا
български: Руи Коща
বাংলা: রুই কস্তা
čeština: Rui Costa
dansk: Rui Costa
English: Rui Costa
español: Rui Costa
eesti: Rui Costa
euskara: Rui Costa
فارسی: روی کاستا
suomi: Rui Costa
galego: Rui Costa
עברית: רוי קושטה
hrvatski: Rui Costa
magyar: Rui Costa
Bahasa Indonesia: Rui Costa
íslenska: Rui Costa
italiano: Rui Costa
ქართული: რუი კოშტა
한국어: 후이 코스타
Malagasy: Rui Costa
Bahasa Melayu: Rui Costa
norsk: Rui Costa
polski: Rui Costa
Runa Simi: Rui Costa
română: Rui Costa
Scots: Rui Costa
srpskohrvatski / српскохрватски: Rui Costa
српски / srpski: Руи Коста
svenska: Rui Costa
Türkçe: Rui Costa
українська: Руй Кошта
Tiếng Việt: Rui Costa