Pitulung:Dhisambiguasi

Disambiguasi punika kaca sambungan utawi kaca portal ingkang ngubungaken pinten artikel ingkang gadhah nami ingkang sami, nanging isinipun bènten.

Cithakan kaca disambiguasi

Kaca-kaca disambiguasi mbetahaken {{disambig}}, {{disambig nami}}, utawi {{disambig panggénan}} supados kaca punika dipunmangertosi mesin MediaWiki minangka kaca disambiguasi lan sanès artikel.

Tuladha: badhé katingal kados ing ngandhap punika:

Ing kaca punika, paringana cithakan punika ing ngandhaping kaca disambiguasi.

Other Languages
беларуская (тарашкевіца)‎: Вікіпэдыя:Неадназначнасьць
Bahasa Indonesia: Wikipedia:Disambiguasi
Lëtzebuergesch: Wikipedia:Homonymie
Basa Banyumasan: Wikipedia:Disambiguasi
norsk nynorsk: Wikipedia:Fleirtyding
Nouormand: Aide:Frouque
srpskohrvatski / српскохрватски: Wikipedia:Razvrstavanje
Simple English: Wikipedia:Disambiguation
slovenščina: Wikipedija:Razločitev
Bân-lâm-gú: Wikipedia:Khu-pia̍t