Pierre Nkurunziza

Pierre Nkurunziza.

Pierre Nkurunziza ( Bujumbura, Burundi, 18 Dhésèmber 1963) iku mantan pamimpin pambrontak Hutu sing kapilih dadi présidhèn Burundi ing pamilihan ing parlemèn tanggal 19 Agustus 2005. Tindhakan iki dianggep kalangan amba dadi langkah kapisan kanggo mbubaraké perang sadulur sing suwéné wis 13 taun ing Burundi.

Other Languages
беларуская: П'ер Нкурунзіза
беларуская (тарашкевіца)‎: П’ер Нкурунзіза
български: Пиер Нкурунзиза
Bahasa Indonesia: Pierre Nkurunziza
Bahasa Melayu: Pierre Nkurunziza
Nederlands: Pierre Nkurunziza
norsk nynorsk: Pierre Nkurunziza
português: Pierre Nkurunziza
Kinyarwanda: Petero Nkurunziza
Simple English: Pierre Nkurunziza
српски / srpski: Пјер Нкурунзиза
українська: П'єр Нкурунзіза
Tiếng Việt: Pierre Nkurunziza