Parembugan Cithakan:Pratélan kutha krajan ing Aprikah

Waah kothak borderé kok ilang yaa?? Pras 02:12, 10 Desember 2007 (UTC)

Hmm rada angèl ... tak othak-athik durung bisa. Mengko diusahakaké manèh. Meursault2004ngobrol 10:56, 10 Desember 2007 (UTC)
Other Languages