Minami Takayama

Minami Takayama
高山 みなみ
Jeneng lair新井 泉 (Arai Izumi)
SakaAdachi, Tokyo, Japan
GénrePop, electropop, pop rock
PakaryanSinger, composer, voice actress
PirantiVocals
Mangsa akarya1987–saiki
Sing magepokanTwo-Mix, DoCo

Minami Takayama (高山 みなみ Takayama Minami?, kalair Izumi Arai (新井 泉 Arai Izumi?), 5 Mèi, 1964 ing Adachi, Tokyo) iku penyanyi lan pangisi swara saka Jepang sing misuwur. Minami kawin karo artis manga Gosho Aoyama ing tanggal 5 Mèi, 2005[1] nanging pisahan ing tanggal 10 Dhésèmber, 2007.[2] Minami uga anggota saka grup pop Two-Mix, lan péranganing DoCo nalika isih aktif.

Other Languages
español: Minami Takayama
français: Minami Takayama
Bahasa Indonesia: Minami Takayama
italiano: Minami Takayama
日本語: 高山みなみ
Bahasa Melayu: Minami Takayama
Tiếng Việt: Takayama Minami
中文: 高山南