Liga Utama Inggris

Gambar:Premier League.svg
Logo Liga Utama Inggris 2008-saiki
Gambar:180px-FA Premier League.png
Logo FA Premier League sing dipigunakaké saka taun 1992 nganti wiwitan taun 2007.
Peta markas klub-klub sing mèlu Liga ing mangsa taun 2005-06

Liga Utama Inggris (basa Inggris: Premier League, biyèn F.A. Premier League) umum karan Barclays Premiership ing Britania Raya lan Barclays English Premier League kanthi internasional iku liga kompetisi antara klub bal-balan Inggris sing ana ing dhèrètan dhuwur liga bal-balan Inggris, saéngga dadi kompetisi bal-balan utama ing Inggris.

Other Languages
Afrikaans: Premier League
Ænglisc: Premier League
asturianu: Premier League
беларуская (тарашкевіца)‎: Прэм’ер-Ліга
čeština: Premier League
Ελληνικά: Πρέμιερ Λιγκ
Esperanto: F.A. Supra Ligo
español: Premier League
føroyskt: Premier League
hrvatski: FA Premier liga
Bahasa Indonesia: Liga Utama Inggris
italiano: Premier League
Lëtzebuergesch: Premier League
lietuvių: Premier League
Baso Minangkabau: Liga Utamo Inggirih
Bahasa Melayu: Liga Perdana Inggeris
မြန်မာဘာသာ: ပရီးမီးယားလိဂ်
Nederlands: Premier League
norsk nynorsk: Premier League
português: Premier League
română: Premier League
srpskohrvatski / српскохрватски: Premijer liga
Simple English: English Premier League
slovenčina: FA Premier League
slovenščina: Premier League
Soomaaliga: Premier Leagueka
српски / srpski: Премијер лига
Türkçe: Premier League