Joe Cole

Joe Cole
Cole, Joe.jpg
Joe Cole taksih pemanasan nalika taksih ing Chelsea
Katerangan priangga
Jeneng dawaJoseph John Cole
Dhuwur1.76 m (5 ft 9 12 in) [1]
Posisi mainWinger / Attacking midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Liverpool
Angka10
Karir nom
1994–1998West Ham United
Karir sénior*
TaunTimMain(Gul)
1998–2003West Ham United126(10)
2003–2010Chelsea183(28)
2010–Liverpool20(2)
Tim nasional
1997–1998Inggris U164(0)
1999InggrisU185(0)
2000-2003Inggris U218(2)
2001–Inggris56(10)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 May 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 October 2010

Joseph John "Joe" Cole (lair 8 Novèmber 1981; umur 37 taun[2] ing Paddington, Inggris), inggih punika juru main bal-balan saking nagari Inggris ingkang sapunika mlebet klub Liverpool lan tim nas Inggris.[3] Joe Cole gadhah posisi minangka gelandhang.[2] Joe Cole miwiti karieripun ing klub West Ham United. Nalika ing klub punika, Cole sampun langkung saking 100 adu tandhing sadangunipun gangsal taun.[3] Cole nilaraken klub West Ham United ing taun 2003. Taun 2003, Cole pindhah dhateng klub Chelsea kanthi regi 6,6 juta pounds saking West Ham United.[3] Cole pindhah dhateng Chelsea amargi panyuwunipun pelatih Chelsea nalika samanten, Claudio Ranieri.[3] Ing wiwitanipun main ing klub Chelsea, Cole jarang dipunparingi kalonggaran supados main, namung dados cadhangan kemawon.[3] Nanging Cole lajeng saged ndhèrèk main lan ngedalaken kualitasipun.[3] Ing purwanipun mangsa 2009/2010, Cole absen boten ndhèrèk main bal amargi cidra ingkang langkung dangu.[3] Cole miwiti debutipun ing mangsa punika minangka juru main panggantos ing Liga Champions nalika Chelsea mengsah FC Porto saking Portugal.Lajeng debut ing Liga Inggris nalika Chelsea mengsah Blackburn Rovers.[3] Kontrak Cole ing klub Chelsea telas ing tanggal 30 Juni 2010 saéngga Cole gadhah status bébas transfer sasampunipun Chelsea boten ngontrak malih. Sareng klub Chelsea, Cole sampun pikantuk kalih gelar Liga Inggris lan Piala FA taun 2007.[3]Sapunika Joe Cole ndhèrèk klub Liverpool sasampunipun tapak asma kontrak sadangunipun sekawan taun.[3]

Cathetan suku

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 28 March 2011. 
  2. a b Joe Cole dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)
  3. a b c d e f g h i j Joe Cole dipunundhuh tanggal 7 Juli 2011)
Other Languages
العربية: جو كول
беларуская: Джо Коўл
беларуская (тарашкевіца)‎: Джо Коўл
български: Джо Коул
català: Joe Cole
čeština: Joe Cole
dansk: Joe Cole
Deutsch: Joe Cole
English: Joe Cole
español: Joe Cole
eesti: Joe Cole
فارسی: جو کول
suomi: Joe Cole
français: Joe Cole
Gaeilge: Joe Cole
עברית: ג'ו קול
magyar: Joe Cole
հայերեն: Ջո Քոուլ
Bahasa Indonesia: Joe Cole
italiano: Joe Cole
한국어: 조 콜
lietuvių: Joe Cole
latviešu: Džo Kols
Malagasy: Joe Cole
македонски: Џо Кол
монгол: Жо Коул
मराठी: ज्यो कोल
Bahasa Melayu: Joe Cole
Nederlands: Joe Cole
norsk: Joe Cole
polski: Joe Cole
português: Joe Cole
română: Joe Cole
русский: Коул, Джо
Simple English: Joe Cole
slovenčina: Joe Cole
српски / srpski: Џо Кол
svenska: Joe Cole
ไทย: โจ โคล
Türkçe: Joe Cole
українська: Джо Коул
Tiếng Việt: Joe Cole
中文: 祖·高爾