Gendéra Djibouti

Gendéra Djibouti
Flag of Djibouti.svg
Informasi Umum
Jeneng NegaraDjibouti
Sesebutan[[]]
Proporsi4:7
Dianggo wiwit[[]]
Desain[[Wujud triwerna horisontal warna biru enom lan ijo enom ing wangun segitelu padha sikil kanthi warna putih ing sakdhuwuré wangun bintang warna abang kang ana ing tengah]]
Disainer[[]]
Komposisi111111

Gendéra Djibouti nerangake loro jalur kang rata lan saimbang ya iku warna , biru ing ndhuwur uga warna ijo ing ngisor kanthi wujud lan wangun segitelu padha sisih kang kapengkar ing ndhuwur (hoist) saha ngayahi bintang kanthi warna abang ing tengah. Werna ijo didadèkaké pralambang donya ya iku biru kang artiné langit lan segara (lautan), putih didadèkaké pralambang lan abang kanggo karukunan.Gendéra Djibouti wiwit dimupangatake lan dikibanrake ing wetara kamardhikan Djibouti ing taun 27 Juni 1977.


Other Languages
العربية: علم جيبوتي
azərbaycanca: Cibuti bayrağı
беларуская: Сцяг Джыбуці
беларуская (тарашкевіца)‎: Сьцяг Джыбуці
বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী: ডিজিবোটির ফিরালহান
brezhoneg: Banniel Djibouti
Bahasa Indonesia: Bendera Djibouti
íslenska: Fáni Djibútí
македонски: Знаме на Џибути
Bahasa Melayu: Bendera Djibouti
Plattdüütsch: Flagg vun Dschibuti
Nederlands: Vlag van Djibouti
русский: Флаг Джибути
srpskohrvatski / српскохрватски: Zastava Džibutija
Simple English: Flag of Djibouti
slovenčina: Vlajka Džibutska
Soomaaliga: Calanka jabuuti
српски / srpski: Застава Џибутија
українська: Прапор Джибуті
Tiếng Việt: Quốc kỳ Djibouti