Dikemark

Dikemark
Désa ing Nurwègen
Norske landsdeler H.png
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Dikemark punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Other Languages
Cebuano: Dikemark
français: Dikemark
Bahasa Melayu: Dikemark
Tiếng Việt: Dikemark