Cleveland Cavaliers

Logo Cleveland Cavaliers

Cithakan:Tim NBACleveland Cavaliers inggih punika salah satunggaling tim bal basket Amérika ingkang kagabung woten salabeting National Basketball Association. Tim punika dumunung wonten ing tlatah Cleveland, Ohio. Tim punika wiwit main wonten ing NBA nalika taun 1970 minangka sawijining tim ingkang ènggal. Prestasi paling apik saking tim punika inggih dados juara Wewengkon Wétan (ingkang kapisanan nalika taun 2007.[1]

Other Languages
azərbaycanca: Klivlend Kavalers
беларуская (тарашкевіца)‎: Кліўлэнд Кавальерз
客家語/Hak-kâ-ngî: Cleveland Cavaliers
Bahasa Indonesia: Cleveland Cavaliers
македонски: Кливленд Кавалирс
srpskohrvatski / српскохрватски: Cleveland Cavaliers
Simple English: Cleveland Cavaliers
slovenščina: Cleveland Cavaliers
Tiếng Việt: Cleveland Cavaliers
Bân-lâm-gú: Cleveland Cavaliers