Aksara Assam

Aksara Assam[1]) kuwi sistem panulisane basa Assam. Aksara iki digunakaké uga ing basa-basa saka lembah Bengawan Brahmaputra kaya ta basa Sangsekerta lan basa liyané kaya basa Bodo (saiki nganggo Devanagari), Khasi (saiki nganggo Latin), lan Mising (saiki nganggo aksara Latin). 

Other Languages
العربية: كتابة أسامية
অসমীয়া: অসমীয়া লিপি
asturianu: Alfabetu asamés
Bahasa Indonesia: Aksara Assam
Bahasa Melayu: Aksara Assam
ਪੰਜਾਬੀ: ਅਸਾਮੀ ਲਿਪੀ
پنجابی: آسامی لپی