Ahn Jung-hwan

Ahn Jung-hwan
Ahn Jung-Hwan
Jeneng Koréa
Hangul 안정환
Hanja 安貞桓
Alih aksara
Anyar
An Jeong-Hwan
McCune-
Reischauer
An Chŏng-Hwan

Ahn Jung-Hwan ingkang lair ing tanggal 27 Januari 1976 ing Paju, Gyeonggi inggih punika pamain bal-balan saking Koréa Kidul. Piyambakipun main dados panyerang. Ahn misuwur ing sadaya donya amargi gadhah gol kagem timnas bal-balan Koréa Kidul ingkang saged ngalahaken Italia ing babak kalih Piala Donya 2002 lan dadosaken Koréa Kidul ing babak persekawan final. Sasampunipun Piala Donya pungkasan, Ahn dipundadosaken tim Seri A, Perugia amargi dipunanggep saged dadosaken rusaking bal-balan Italia déning Perugia. Ananging Ahn boten purun ing Perugia lan ngalih ing Jepang, main kagem Shimizu S-Pulse. Piyambakipun kondur ing Éropah ing taun 2005 sasampunipun gadhah prajanjen kaliyan klub Prancis, FC Metz. Ing sasi Fèbruari 2006 piyambakipun mlebet ing MSV Duisburg ing Jerman. Ing sasi Januari 2007, piyambakipun gadhah prajanjen satunggal taun kaliyan Suwon Samsung Bluewings. [1]

Profil Ahn Jung-hwan

  1. Klub: Dalian Haichang
  2. Umur: 35 taun
  3. Tanggal lair: 27 Januari 1976
  4. Nagara: Republik Koréa [2]
Other Languages
العربية: أن جونغ هوان
català: Ahn Jung-Hwan
Deutsch: Ahn Jung-hwan
English: Ahn Jung-hwan
español: Ahn Jung-hwan
français: Ahn Jung-hwan
Bahasa Indonesia: Ahn Jung-hwan
italiano: Ahn Jung-hwan
日本語: 安貞桓
한국어: 안정환
lietuvių: Ahn Jung-Hwan
Malagasy: Ahn Jung-hwan
Bahasa Melayu: Ahn Jung-hwan
Nederlands: Ahn Jung-hwan
português: Ahn Jung-hwan
русский: Ан Джон Хван
Simple English: Ahn Jung-Hwan
svenska: Ahn Jung-hwan
Tagalog: Ahn Jung-hwan
Türkçe: Ahn Jung-hwan
українська: Ан Джон Хван
Tiếng Việt: Ahn Jung-Hwan
中文: 安貞桓
粵語: 安貞煥